Pune o monedă în congelator atunci când pleci de acasă. Trucul care îţi poate salva viaţa

Ţi s-a întâmplat vreodată să laşi o monedă în congelator? Cu siguranţă nu, iar dacă ai făcut-o probabil a fost neintenţionat. Dar ce-ai spune dacă plasarea unei monede în congelator ar reprezenta o metodă de prevenire a îmbolnăvirii?

O monedă plasată în congelator e utilă mai cu seamă în perioadele în care pleci de-acasă o perioadă mai lungă. Cu cât durata absenței tale e mai mare, cu atât trucul e mai folositor. Tot ce trebuie să faci este să umpli o cană sau orice alt recipient cu apă și să-l lași la congelator până îngheață. Când conținutul cănii a devenit solid, pune o monedă deasupra și introdu cana în congelator.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna decembrie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Lipsa curentului pe o perioadă îndelungată poate fi depistată simplu, prin scufundarea monedei la fundul cănii, în timp ce apa din interior se topește. Astfel, atunci când te vei întoarce acasă, îţi vei putea da seama dacă alimentele din congelator şi din frigider mai pot fi consumate sau trebuie aruncate. Asta întrucât întreruperile de curent afectează capacitatea frigiderului şi congelatorului de păstrare a prospețimii alimentelor.

Americanca Sheila Pulanco Russell a aplicat această metodă în perioada în care a lipsit de acasă, iar la întoarcere a împărtăşit pe Facebook experienţa ei. Ea a pus apă în pahar, a băgat apa în congelator, iar după ce a îngheţat a plasat şi o monedă deasupra, după care a reintrodus paharul la congelator.

La întoarcere, a verificat moneda. Dacă moneda a ajuns pe fundul paharului înseamnă că frigiderul nu a primit curent mai mult de 48 de ore. Un congelator normal se dezgheață complet în maximum 48 de ore. Dacă moneda este undeva la mijloc înseamnă că frigiderul tău nu a fost conectat la rețeaua electrica timp de 24 de ore.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.