Pune o monedă în frigider când pleci în minivacanță

De ce să pui o monedă în frigider când pleci de acasă. Trucul fantastic pentru a evita problemele de sănătate.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Specialiștii au demonstrat că trucul cu moneda în frigider este unul cât se poate de util.

Luați un pahar cu apă și puneți-l la congelator, lăsați să treacă câteva ore. Acum puneți o monedă care va fi suspendată peste apa înghețată sau aproape în mijlocul paharului. Pune paharul înapoi în congelator.

Când te întorci acasă, verifică paharul. Dacă moneda este încă suspendată în recipient, nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun. Dar dacă moneda se află la baza paharului, va trebui să aruncați alimentele în frigider!

.Astfel, moneda ar trebui să se găsească fix în mijlocul bolului, acolo unde ai plasat-o initial când ai băgat castronul la frigider. Acest lucru ar indica faptul că toate produsele din frigider au stat la aceeași temperatură scăzută, constant, pe toată perioadă cât timp ai fost plecat.

Nu toata lumea stie regulile esentiale, care de cele mai multe ori insotesc manualul de utilizare al frigiderului, motiv pentru care mancarea se strica sau te poate imbolnavi grav. Este foarte important sa intelegi ca cea mai rece zona a unui frigider este raftul cel mai de jos.

Carnea trebuie sa fie impachetata si asezata pe raftul cel mai de jos, in zona cea mai rece a frigiderului. Nu asezati niciodata carnea cruda pe unul dintre rafturile superioare, deoarece poate sa curga suc pe alimentele aflate pe rafturile de sub ea. Carnea cruda se pastreaza intotdeauna separate de cea prelucrata termic. Acest lucru este deosebit de important daca inainte de servire nu veti mai incalzi carnea prelucrata deja termic.

Alimentele care trebuie depozitate pe raftul cel mai de jos sunt pestele, salatele cu dressing, resturi de mancare gatita si resturi de deserturi, mai ales daca au frisca.

Printre alimentele care pot fi pastrate pe rafturi mai putin reci sau pe usa se afla produse lactate cum sunt branza si untul, ouale, conservele si sticlele deschise, dressingurile pentru salata si maionezele.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.