”Puțin cu puțin facem mult!”- Aproape 30.000 de lei strânși în cadrul campaniei cora

a6ae1e18dba43fa9337843faeb4dd467Aproape 30.000 de lei strânși în cadrul campaniei cora ”Puțin cu puțin facem mult!” pentru achiziționarea unui aparat de ventilație neonatală la Spitalul Județean de Urgență

Magazinul Cora a demarat, în 4 mai 2016, o campanie de suflet pentru dotarea Secției Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, campanie în care unitatea spitalicească a fost organizație parteneră și care s-a încheiat în 30 iunie.

A fost o campanie care a avut loc în luna inimilor deschise, sub sloganul ”Puțin cu puțin, facem mult!”

În intervalul menționat, clienții cora au putut dona la orice casă de marcat o sumă de bani care va fi folosită la achiziționarea unui aparat pentru ventilație neonatală (ventilator nou-născuți) pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. Sumele oferite s-au regăsit pe bonul de cumpărături, iar cora s-a alăturat, la final, acestui act colectiv de caritate, pentru grăbirea fericirii altor case.

Potrivit reprezentanților cora Baia Mare, toți casierii cora au fost implicați în această campanie, iar la final, primii patru au fost recompensați de conducerea magazinului cu vouchere cadou.

În decursul celor aproape două luni de zile, clienții cora au donat aproximativ 17.400 de lei, iar suma de 12.500 de lei a fost completată de cora Baia Mare, cecul oferit Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru dotarea Secției de Neonatologie fiind de aproximativ 30.000 de lei.

Pe această cale, conducerea Spitaluli Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare mulțumește tuturor clienților cora care au donat bani în cadrul acestei campanii, precum și colectivului cora pentru implicare și organizare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.