RAR şi Poliţia fac RAVAGII pe SOSELE din MARAMURES. VEZI ce verifică în primul rând la maşină!

RAR şi Poliţia fac RAVAGII pe SOSELE din MARAMURES. VEZI ce verifică în primul rând la maşină!

 Poliţiştii maramureşeni au continuat ieri, 07 martie, activităţile de monitorizare a traficului rutier pe drumurile publice din judeţ, în vederea creşterii gradului de siguranţă rutieră.

Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere soldate cu rănirea pietonilor. Astfel, poliţiştii au urmărit atât depistarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor cât şi identificarea pietonilor care se angajează în traversări neregulamentare prin locuri nepermise şi fără să se asigure. Pentru neregulile constatate, poliţiştii băimăreni au aplicat 43 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 7000 de lei, şi au reţinut 2 permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.

Controale în trafic au fost efectuate şi pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei. Poliţiştii au urmărit prevenirea şi combaterea transportului ilegal de persoane. În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 7000 de lei. De asemenea, poliţiştii sigheteni au reţinut 2 permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din Şomcuta Mare au acţionat împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român Maramureş pentru depistarea şi sancţionarea şoferilor care se deplasează cu autovehicule fără respectarea normelor tehnice în vigoare. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 1000 de lei şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii vă îndrumă să respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie pe drumurile publice şi vă urează drum bun, în siguranţă!

 

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. Eu zic sa verifice in primul rand gropile din șosele care sunt fără număr. Apoi trecerile la nivel cu calea ferată unde lipsește cu totul asaltul, sa verifice marcajele care lipsesc cu desăvârșire, chiar vopseaua cu care se vopseste. Mașinile care stau parcate pe drumul public in fata caselor, pe drum cu linie continuă. ca de…de ce sa fie bagata masina in curte. Mai bine o lasă parcata in fata casei…dimineața trebuie scoasă iarăși…si apoi pe noi șoferii!! Eu ma refer la străzile din Sighet. Sper ca nu am deranjat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.