Răsturnare de sitatie în cazul POLIŢISTULUI accidentat în urma unui filaj. Cei doi soţi au fost reţinuţi!

Răsturnare de sitatie în cazul POLIŢISTULUI accidentat în urma unui filaj. Cei doi soţi au fost reţinuţi!

Răsturnare de sitatie în cazul poliţistului accidentat în urma unui filaj din Baia Mare, în urmă cu câteva minute am primit informaţia conform căreia cei doi soţi implicaţi în evenimentul din seara zilei 16 ianuarie de pe strada Grănicerilor au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

In timpul unei acţiuni de filaj desfăşurate de poliţiştii maramureşeni pentru documentarea activităţii infracţionale, femeia în vârstă de 36 de ani aflată la volanul unui autoturism nu s-a supus legitimării şi a plecat cu autoturismul rănindu-l pe unul dintre poliţişti.

Vom reveni cu amănunte.

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 18.01.2017, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpaţilor CONŢIU SIMONA GABRIELA şi CONŢIU CĂLIN pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. La aceeaşi dată, faţă de inculpaţi a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

    Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 16.01.2017, în jurul orelor 20:00, fiind instigată de inculpatul Conţiu Călin, inculpata Conţiu Simona Gabriela a pus în mişcare un autoturism şi a lovit-o în zona piciorului pe persoana vătămată, lucrător de poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, apoi a târât-o pe aceasta pe asfalt pe o distanţă de aproximativ 5 metri. Persoanei vătămate i-au fost cauzate leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale.

    La data de 19.01.2017, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpaţilor pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

    Vezi comunicatul oficial al parchetului http://ptmaramures.mpublic.ro/presa/2017/c_19_01_2017.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.