Răsturnare de situaţie în cazul celor doi fraţi din Vişeu acuzaţi că l-au căsăpit pe şeful de post. VEZI ce au decis magistraţii

Răsturnare de situaţie în cazul celor doi fraţi din Vişeu acuzaţi că l-au căsăpit pe şeful de post. VEZI ce au decis magistraţii

Cei doi fraţi din  Vişeu de Jos, Ioan Aurelian și Marius Ovidiu Tomoioagă au fost prezentaţi marţi, 10 octombrie, în faţa magistraţilor maramureşeni în cel de-al treilea termen al dosarului în care sunt acuzaţi de uciderea şefului de post Nistor Gheorghe.

Agentul şef principal Nistor Gheorghe, în vârstă de 48 de ani, a fost găsit decedat în biroul său în data de 4 ianuarie. Era căsătorit şi avea doi copii, iar în câteva luni, urma să se pensioneze.

După ce au cercetat mai multe piste, judiciariştii maramureşeni au restrâns cercul de suspecţi şi au stabilit că cei doi fraţi sunt criminalii. Cei doi însă au adoptat tăcerea ca mod de apărare, refuzând orice dialog cu oamenii legii.

La termanul din data de 10 octombrie, magistraţii au decis o amânare pentru “administrarea de probe testimoniale”. Următorul termen este fixat pentru data de 24 octombrie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.