Răsturnare de situaţie în cazul lui Gabi Tamaş. Fotbalistul mai rămâne 48 de ore în arest

Judecătorul a decis inițial ca Gabi Tamaș să fie plasat sub arest la domiciliu dar, dar Poliția israeliană a făcut apel şi a avut câştig de cauză, astfel că fotbalistul va mai petrece cel puţin 48 de ore în arestul din Petah Tikva.

După o audiere de urgență care a durat o oră și 40 de minute, judecătorul a decis ca Gabi Tamaș să rămână în arest pentru încă 48 de ore, deși există și surse care precizează că internaționalul român ar rămâne în custodia Poliției până duminică. Audierea a avut loc cu ușile închise, iar Gabi Tamaș a fost adus și scos pe ușa din spate pentru a evita întâlnirea cu presa, scrie presa israeliană.

Oferte de nerefuzat.Profita de ultimele zile de early booking!!!

Prima instanță decisese ca Tamaș să fie plasat în arest la domiciliu. Potrivit Gazetei Sporturilor, audierea a durat aproape două ore (o oră şi 45 de minute mai exact), ceea ce reprezintă un record pentru un asemenea caz. Jucătorul şi cei care îl însoţeau, printre care şi soţia sa, nu au oferit declaraţii la ieşirea din sala de judecată. Singurul care a vorbit a fost Noam Reghev, ofițerul de presă al lui Hapoel.

Odată cu reţinerea lui Tamaş, poliţia i-a confiscat maşina în care se afla şi i-a suspendat permisul pentru 30 de zile.

Sursa: rtv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.