Răsturnare de situaţie la PNL Maramureş.”Puciştii” au rămas fără cheia de la sediu, a fost schimbat butucul. Mircea Dolha e din nou la butoane!VIDEO+FOTO

În cadrul conferinței de azi, Mircea Dolha a trimis un mesaj către cei care l-au săpat și postau pe facebook așa-zisul lor triumf. Peste două săptămâni se demarează procedura alegerilor interne la PNL Maramureș, iar cei dornici de a ocupa funcția de șef de partid trebuie să mai aibă puțină răbdare.

Mircea Dolha : „Mircea Dolha nu a fost înlocuit, sunt aici de față, există o decizie a unei comisii inexistente, pentru că acea comisie de unificare și-a încetat conform statutului PNL, activitatea la 01.01.2017. A fost  o propunere a acestei comisii să se înlocuiască președintele și fiind dezinformați că biroul în totalitate și-a dat demisia și numai există, să facă altă propunere. Nu este așa, avem 31 de colegi care au semnat olograf că nu-și dau demisia și că nu doresc să facă parte din acest simulacru . Era un șantaj ieftin și oamenii nu aveau cum  să cadă în această capcană, le transmit puciştilor am înlocuit butucul de la uşa de intrare, iar cheile sunt la mine.

Am promisiunea președintelui interimar Raluca Turcan și a secretarului general că vor veni în Maramureș , așa cum vor veni și în alte filiale pentru a lua pulsul și a vorbi cu colegii. Eu de două ori mi-am depus mandatul,am vrut să-mi dau  demisia, dar au și ei dreptate alegerile interne sunt deja demarate și nu moare nimeni dacă mai are puțină răbdare să câștige alegerile interne la Maramureș , să fie șef prin votul colegilor liberali, însă dacă va câștiga X-ulescu eu voi fi foarte fericit.

Peste două săptămâni demarăm alegerile interne, eu nu mai doresc să candidez, am revenit din nou la afaceri , nu am intrat în Parlamentul României,  nu din vina mea sau a colegilor din MM, ci din cauza unei stategii greșite la nivel național, au recunoscut și ei la nivel central, de altfel au plecat o parte din conducere și o parte din acea comisia care a făcut mult  rău partidului. ”

În timpul liber, încă în calitate de șef al PNL Maramureș, Mircea Dolha participă , ca cetățean și nu politician, la mișcările stradale din Baia Mare, mișcări îndreptate împotriva ordonanțelor lui Iordache.

Mircea Dolha  :”Așa cum observați sunt viu , sănătos, m-am întors cu bine  din Statele Unite unde am fost la băiatul meu, care face școala acolo și nu sunt adeverite zvonurile că aș fi fugit și i-aș fi lăsat pe colegii mei baltă ,din contră suntem foarte activi în aceste zile.

În primul rând PNL este din nou în Parlament , în special cel care pune opreliște  hegemoniei și derapajului puternic pe care PSD-ul îl face. Ma refer la ordonațele acestea care ne-au făcut de mândra minune în toată  Europa și în lume  ,  trebuie modificate anumite prevederi ale codului penal, trebuie luate măsuri pentru cei care sunt în penitenciar și sunt tratați inuman, însă  din nou PSD-ul la ceas de noapte, din nou seara au trecut ordonanțele de urgență  deși puteau să le discute simplu în Parlament, în plen.

PNL prin vocea mea și a colegilor cer demisia lui Grindeanu, a Ministrului Justiției, a Ministrului de Interne care și-au bătu joc de români și  de România,  au dus înapoi Romania ca  înainte de 1989 .

Este încredibil ce se întâmplă. Eu am ajuns ieri în Baia Mare după ora 18,00 și am mers direct  la manifestație, în ultimii 27 de ani nu au fost atâția băimăreni în stradă,  au fost mii de băimăreni, voi merge și în seara aceasta , nu să politizăm ci așa cum am mers în 2013 când am oprit „marțea neagră”.

Mircea Dolha nu are acte depuse la șomaj, nu umblă după lucru ,ca alți foști parlamentari, el  s-a întors fericit la firma lui, iar cea care este cea mai încântată de acest lucru este soția lui: „însă eu  nu sunt ca alți colegi din politică care dacă nu mai sunt parlamentari , fug să-și facă actele de șomaj sau își caută de lucru înnebuniți, eu m-am întors de-a doua zi la muncă iar soția mea este foarte fericită de acest lucru. „

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.