RASTURNARE TERIBILA de situaţie în cazul Caracal! „Alexandra ar putea fi în VIAŢĂ!” Ce s-a găsit în maşina criminalului

Printre probele strânse de anchetatori până acum din locuinţa şi maşina lui Gheorghe Dincă se numără şi o geantă mică, albastră, despre care se credea că este a Alexandrei Măceşanu. Surpriză însă, părinţii fetei spun că acest lucru nu ar fi adevărat.

Alexandru Cumpănașu, unchiul ultimei victime a criminalului, Alexandra Măceşanu, s-a interesat la părinții acesteia și a declarat că geanta găsită sub scaunul din dreapta șoferului, în mașina lui Gheorghe Dincă, nu aparține nepoatei sale.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Părinții Alexandrei au recunoscut în schimb trei inele și un lănțișor ca aparținând fiicei lor. În raportul anchetatorilor sunt acestea, plus încă două fragmente de lănțișoare, o bucată similară unei monturi de inel, cu urme de ardere. În mașină lui Gheorghe Dincă a fost găsit un cercel care ar fi fost recunoscut de mama Alexandrei.

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

În plus, lângă bancheta din spate, pe podeaua mașinii, a fost găsit un cercel argintiu, cu pietre de culoare albă, cu sistem de prindere tip dop, tot de culoare argintie. Sub capitonajul de pe podea, a mai fost găsit un cercel cu ornament negru din plastic, prevăzut cu tijă metalică pentru fixare pe lobul urechii. Sub scaunul din dreapta față a fost găsită și o geantă albastră, de dimensiuni mici, cu închidere prin magnet auriu, cu bretea ce se fixează cu zale.

Părinții Alexandrei Măceşanu spun că geanta nu este a fiicei lor. Cât despre Luiza Melencu, aceasta a plecat de acasă, în ziua dispariției, cu un rucsac, anchetatorii luând poze cu rucsacul din casa părinților Luizei.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.