RĂZBOI deschis în PSD. Ponta: „Îi trimit lui Dragnea DEMISIA în alb”

RĂZBOI deschis în PSD. Ponta: „Îi trimit lui Dragnea DEMISIA în alb”

Fostul premier Victor Ponta a anunţat, astăzi, că nu vrea să-l dea nimeni afară din partid şi că îi va trimite şefului PSD, Liviu Dragnea, demisia sa „în alb”, urmând ca acesta să decidă dacă se supără pe el.

„Dreptul la care ţin foarte mult este acela să-mi spun opinia şi o să-mi spun opinia. Dacă deranjez, am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea, ştiţi că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid, o să-i trimit demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare, o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură, nu o să tac pentru că nu pot la vârsta asta să mai tac din gură”, a declarat Victor Ponta la Parlament, întrebat dacă demisionează din partid.

„Nu am nicio conspiraţie în minte şi m-a amuzat când am citit poveştile care îi plac lui Liviu foarte tare. Ultima mea conversaţie telefonică cu domnul Dragnea a fost în decembrie, când m-a sunat să mă întrebe dacă e adevărat că mă văd seara cu Teodorovici, cu Bănicioiu să conspirăm. I-am închis telefonul. M-am filmat, eram la vreo 3.000 km distanţă, pe un teren de golf, şi i-am trimis filmarea. I-am spus: ‘nu te mai lua după toţi nebunii’. Deci, aşa este şi cu conspiraţia de acum. Nu am nicio conspiraţie. Am un singur lucru: vreau să spun ceea ce cred şi, dacă nu am dreptate, mă bucur cel mai tare. Adică, dacă noi o să fim puternici în Europa, nu cum zic eu că nu o să contăm, dacă o să meargă şi o să duduie economia şi o să crească salariile, sunt cel mai fericit că vreau să trăiesc în România”, a punctat Ponta.

Ponta a mai spus că, dacă deranjează pe cineva, va rămâne independent.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.