”Război” în Borșa, din cauza Facebook-ului, între consilierul personal al primarului și un doctor de renume!

miting”Război” în Borșa, din cauza Facebook-ului, între consilierul personal al primarului și un doctor de renume!

Se pare că, în anumite situații, borșenii încă simt nevoia să își rezolve problemele cu pumnii și picioare, iar dacă nu sunt violenți fizic, atunci devin violenți verbal. Dovadă stă și atitudinea președintelui Asociației Composesorale Borșa, Matei Mihali, care, după ce a fost informat că nu are autorizație pentru a-și organiza protestul (pe care de altfel l-a organizat, însă a fost un eșec), a amenințat că va intra pentru primar, în Primăria Borșa. Amenințarea nu a fost pusă în practică, însă s-a încercat intimidarea administrației publice și a oamenilor legii, fiindcă gurile rele din Borșa susțin că Matei Mihali ar fi afirmat că ”lui nu îi este frică nici de poliție”. În timpul așa-zisului protest al Asociației Composesorale, o altă persoană din Borșa care a fost amenințată a fost tocmai consilierul personal al primarului, Valer Telcean, pe care a încercat să-l intimideze doctorul stomatolog Horațiu Dincă.

VEZI:Mitingul ”spontan” al Asociației Composesorale din Borșa – neinteresant pentru publicul borșean

miting1Valer Telcean, amenințat cu acte de violență de doctorul stomatolog Horațiu Dincă… pentru comentariile la postările de pe Facebook!

Valer Telcean, consilierul personal al primarului a explicat cum au degenerat problemele între el și doctorul Dincă și ce anume a provocat acest nou ”război” în Borșa. ”Sâmbătă, 15 august, când au venit protestatarii anunțați la mitingul (neautorizat) al Asocțiației Composesorale Borșa, în fața Primăriei am fost acostat de doctorul stomatolog Horațiu Dincă. Acesta a venit pe scări, la Primărie, și m-a amenințat că dacă mai comentez la postarile lui pe Facebook și nu îl las să-și facă treaba, mă sparge și dă cu mașina peste mine. Apoi a zis că poate îmi face un flagrant la florăria unde lucrează nevastă-mea”, a arătat consilierul Valer Telcean. Conform informațiilor primite, pe numele doctorului Dincă a fost depusă o plângere penală pentru amenințare cu acte de violență, care are la bază mărturia a două persoane care au fost de față la incident și la schimbul de replici dintre cei doi borșeni.

Amalia Babici Man

Loading...

3 COMENTARII

  1. despre ce flagrant vb?
    dr Dincă nu știe ca f…… nu sunt funcționari publici sau scorneste dl Tulcea? Cam cusuta cu ata alba povestea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.