Răzbunare cruntă a unui bărbat din Maramureș împotriva soţiei. Cum şi-a reglat conturile cu aceasta fiindcă voia să divorţeze.foto

Răzbunare cruntă a unui bărbat din Maramureș împotriva soţiei. Cum şi-a reglat conturile cu aceasta fiindcă voia să divorţeze.foto

O femeie de 34 de ani, din Maramureș, a sesizat Poliţia după ce soţul ei i-a scufundat în mod intenționat autoturismul în lacul Mujdeni, județ Satu Mare. Din primele date, ar fi vorba despre o răzbunare a bărbatului, cei doi soţi fiind în proces de divorţ.

O femeie din Maramureş a rămas fără maşină după ce fostul soţ i-a luat-o şi a scufundat-o în lacul de la Mujdeni. Totul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, iar de atunci femeia a tot încercat să scoată maşina din apă, dar nu a reușit.

Femeia a sesizat Poliţia şi l-a acuzat pe fostul soț că i-a scufundat mașina în mod intenționat, cei doi fiind în proces de divorţ.Bărbatul a scufundat autoturismul în data de 15 iulie, iar înainte să-i dea drumul în apă a deschis toate geamurile.Luni, autoturismul a fost scos din lacul Mujdeni. Pentru a scoate mașina din apă s-a apelat la un scafandru profesionist și la un buldoexcavator. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 4.500 de euro, potrivit portalsm.ro.

Bărbatul de 39 de ani s-a ales cu dosar penal pentru distrugere. Potrivit presei locale, bărbatul a recurs la gestul inconștient după o ceartă cu fosta soacră și cu fosta soție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.