RAZIE DE 4 ORE – TONE DE PRODUSE CONFISCATE

Poliţiştii din Giurgiu au instituit noaptea trecută, pe raza judeţului, filtre rutiere, verificând respectarea cadrului legal în domeniul transportului de mărfuri și traficului de persoane. Au fost confiscate peste 3 tone de produse de panificaţie, din carne, lapte, peşte şi legume.

În noaptea de 31 martie a.c., în intervalul orar 03.00-07.00, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Giurgiu (de la structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, acțiuni speciale și poliție rurală) au desfăşurat o razie în judeţul Giurgiu.

Pe timpul acțiunii, au fost constatate 7 infracțiuni și aplicate 75 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 75.000 de lei.

Au fost confiscate 2 tone de carne de vită, 500 kg. de pește, 300 kg. de roșii, 20 kg. de produse lactate, 200 de produse de panificație și 165 de produse textile.

De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut 6 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

În activităţi au fost angrenaţi şi polițiști de frontieră Giurgiu, de la Biroul  pentru Imigrări Giurgiu, medici de la Direcția de Sănătate Veterinară și Sănătatea Alimentelor Giurgiu și jandarmi.

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.