RAZIE PE ȘOSELE din Maramureş. 465 de sancţiuni contravenţionale. AFLA ce verifica poliţiştii maramureşeni

masina politie 1.400xRAZIE PE ȘOSELE din Maramureş. 465 de sancţiuni contravenţionale. AFLA ce verifica poliţiştii maramureşeni

Poliţiştii rutieri desfăşoară zilnic activităţi de impunere a legii şi de conştientizare a participanţilor la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale.

Pentru că viteza ocupă un loc important în ierarhia principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, poliţiştii Serviciului Rutier au desfăşurat în perioada 14 – 20 noiembrie a.c. activităţi axate în special pe combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

Astfel, au fost supravegheate îndeosebi tronsoanele de drum cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere generate de viteza excesivă sau neadaptată, au fost controlate mai multe autovehicule şi au fost aplicate 465 de sancţiuni contravenţionale şoferilor care au condus cu viteză peste limita legală admisă. Ca măsură complementară au fost reţinute 22 de permise de conducere.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 215.200 lei.

De asemenea, în aceeaşi perioadă poliţiştii au constatat 13 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. În toate cazurile cercetările continuă, urmând ca la finalizarea lor să fie propuse măsuri legale.

Poliţiştii rutieri vor fi în continuare prezenţi pe principalele artere de circulaţie din judeţ  pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale axate în principal pe depăşirea limitei legale de viteză şi pun astfel în pericol siguranţa traficului rutier.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.