Razie pe şosele din Maramureş. Află ce verifică poliţiştii maramureşeni

Acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere pe D.N.18 ŞI D.N. 19 – pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, dar şi pentru conştientizarea participanţilor la trafic cu privire la riscurile la care se expun atunci când comit nereguli au acţionat ieri, 10 noiembrie, poliţiştii Secției 6 Poliţie Rurală Sarasău.

Între orele 08.00 – 17.00 poliţiştii au oprit pentru verificări 50 de autoturisme conduse pe D.N. 18, D.N. 19 şi D.J. 185 Rona de Sus – Remeți. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 5 500 de lei. Totodată, a fost reţinut un certificat de înmatriculare şi a fost ridicat un set de plăcuţe de înmatriculare.

Baia Sprie –pe tot parcursul zilei de sâmbătă, poliţiştii din Baia Sprie au fost prezenţi pe drumurile publice pentru prevenirea producerii accidentelor de circulaţie sau rănirea unor persoane.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5800 de lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au dispus reţinerea a două permise de conducere, retragerea unui certificat de înmatriculare şi ridicarea unui set de plăcuţe de înmatriculare.

Totodată poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările faţă de un tânăr de 21 de ani, din Cavnic, care conducea pe strada Ignişului din Baia Sprie, chiar dacă nu deţine permis de conducere. De asemenea, verificările poliţiştilor au relevat că valabilitatea plăcuţelor cu numerele de înmatriculare ale autoturismului condus era expirată.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.