Razie pe şosele din Maramureş. Au fost controlate 134 de autovehicule. VEZI ce verifică în primul rând la maşină!

Plăcuţele de înmatriculare trebuie să corespundă standardelor normative în vigoare

Ieri, între orele 09.00 şi 13.00, poliţiştii din municipiul Sighetu Marmaţiei au desfăşurat o acţiune de supraveghere şi control a traficului rutier, în vederea sancţionării participanţilor la trafic care nu respectă normele rutiere.

Au fost controlate 134 de autovehicule dar vizaţi au fost şi pietonii care traversează neregulamentar, mai ales că traversarea neregulamentară este a doua cauză de producere a accidentelor rutiere grave.  16 dintre aceştia au fost sancţionaţi contravenţional, în timp ce conducătorilor auto li s-au aplicat 48 de sancţiuni. Valoarea totală a amenzilor depăşeşte suma de 16.000 de lei.

Totodată poliţiştii au reţinut şase certificate de înmatriculare şi trei permise de conducere iar în cinci cazuri au retras plăcuţele de înmatriculare ale autovehiculelor întrucât acestea nu corespundeau standardelor normative în vigoare.

Acţiuni în trafic ale poliţiştilor au fost şi la Seini. Aici poliţiştii au constatat 20 de abateri contravenţionale dar şi o infracţiune rutieră de conducere fără permis. Un bărbat de 39 de ani din municipiul Carei s-a ales astfel cu dosar penal.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.