Razie pe șoselele din județ. Politiștii au reținut 58 permise de conducere, 47 dintre acestea fiind pentru viteză excesivă

Ieri, 20 mai, în intervalele orare 09.00:12.00 și 15.00-18.00, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, în colaboarare cu Serviciul Rutier Satu Mare, Biroul Rutier Sighetu Marmației și Formațiunea Rutieră Seini au organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii nerespectării regimului legal de viteză în sistem cascadă.

Acțiunea a vizat principalele artere de circulație, respectiv D.N. 1C Bușag-Ilba-Seini-Apa-Livada, D.N. 19 Sarasău-Piatra-Certeze și D.J. 109I Seini-Viile Apei-Orașu Nou.

Polițiștii rutieri au folosit trei radare Autovision și 3 pistoale TruCam în vederea depistării conducătorilor auto care nu respectă viteza legală.

Astfel, au fost aplicate 148 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 80.345 de lei, din care 112 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Ca măsuri complementare, polițiștii rutieri au dispus reținerea a 58 de permise de conducere, 47 dintre acestea fiind pentru viteză excesivă, și au reținut un certificat de înmatriculare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.