RCS RDS, anunţ pentru toţi clienţii! Ce se va întâmpla cu reţeaua, de acum

RCS RDS, cel mai important jucător pe piața operatorilor TV din România are planuri mari și pentru zona de telefonie mobilă. Mai concret, compania intenționează să preia o parte din activitatea Telekom, discuțiile în acest sens fiind deja demarate. Până când afacerea va fi perfectată, grupul Digi mută decisiv și pe plan extern.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

RCS-RDS se extinde pe piața telefoniei mobile din Ungaria

Mai exact, compania controlată de omul de afaceri maghiar Zoltan Teszari a anunțat recent extinderea pe piața de telefonie mobilă din Ungaria, prin divizia Digi Kft. Mutarea a devenit oficială pe data de 27 mai, ceea ce face ca portofoliul de servicii să fie similar ofertei din România.

Ultra Last Minute CRETA!!! Plecare cu avionul din CLUJ in data de 19.06.2019 !

În rândul abonaților din țara noastră există însă o ușoară temere, legată de faptul că vecinii maghiari ar putea beneficia, în viitorul nu foarte îndepărtat, de prețuri mult mai accesibile pentru serviciul de telefonie mobilă, mai ales în ceea ce privește achiziția telefoanelor. Rețeaua din Ungaria înglobează, spre exemplu, cele mai recente tehnologii în materie de comunicații mobile. Mai mult decât atât, operatorul are în plan o evoluție rapidă către viitorul comunicațiilor mobile, intenționând să dezvolte și serviciile de tip 5G.

RCS-RDS vrea să aducă Internet 5G și în România

Grupul Digi RCS-RDS intenționează să introducă tehnologia 5G și pe teritoriul țării noastre, însă planurile se află, pentru moment, în fază incipientă, astfel că nu există o dată oficială la care vom putea beneficia de aceste servicii.

În ceea ce privește prezenț ape teritoriul Ungariei, în prima etapă după lansare, operatorul propune o ofertă promoțională, de care abonații vor putea beneficia până la sfârșitul anului. Aceasta vizează clienții persoane fizice care dețin cel puțin un serviciu (de comunicații fixe sau televiziune prin satelit – DTH), fără a interveni alte condiționări. RCS-RDS promite însă că românii vor avea parte, în cel mai scurt timp, de noi oferte avantajoase.

SURSA

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.