Reabilitarea drumului DC5 Baia Sprie – Chiuzbaia,  o certitudine! Primarul orașului Baia Sprie, Bîrda Alin a semnat  un contract de finanțare  de 2 milioane de euro

Investițiile fac parte din portofoliul oricărui primar. Înseamnă tenacitate, implicare și responsabilitate. Unul dintre edilii harnici ai Maramureșului este și Alin Bîrda, primar al orașului Baia Sprie, care a reușit să atragă o finațare de 2 milioane de euro pentru reabilitarea drumului DC5 Baia Sprie – Chiuzbaia.

Primarul Alin Bîrda ne-a declarat “ Veste bună pentru băisprieni și îndeosebi pentru chiuzbăieni.În data de  6 noiembrie 2019  am semnat la București contractul de finanțare pentru reabilitarea drumului DC5 Baia Sprie – Chiuzbaia, un contract în valoare de 2 milioane de euro, aprox. 9 milioane lei noi. Încă de la începutul mandatului am căutat soluții pentru reabilitarea acestuia, dar costurile ridicate ale investiției au facut imposibilă finanțarea acesteia de la bugetul local. Azi am reușit semnarea contractului și urmatorul pas este organizarea licitatiei pentru acordarea executiei.”

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.