Recital pop-rock cu Make – Luni, 27 Octombrie, ora 18, în Foaierul Teatrului Municipal

Luni, 27 octombrie, de la ora 19, în foaierul Teatrului Municipal Baia Mare, va avea loc cel de-al cincilea eveniment din seria Lunea Artelor din această toamnă.

Este vorba despre un recital pop-rock susţinut de Make, interpret care are în spate 30 de ani de carieră muzicală, din care nu au lipsit colaborări cu artişti ca Narcisa Suciu, Paula Seling şi Mircea Rusu. În program: coveruri ale unor piese cunoscute din repertoriul Sting, Michael Bolton, Barry White, Michael Buble, Mike and the Mechanics ş.a.
Make (Marcel Mîrza) are 47 de ani şi este absolvent al Şcolii Populare de Artă. Cântă de 30 de ani, mulţi dintre aceştia fiind petrecuţi pe scene alături de Narcisa Suciu, Paula Seling şi Mircea Rusu. În anul 2006, a participat la semifinala pe ţară a Eurovision, cu piesa etno „Lumea”.

Împreună cu BMG, a scos pe piaţă, în anul 1997, un album de rock progresiv intitulat „Seven Steps”. Cu piesa „Dacă vrei”, Make apare pe unul dintre discurile Narcisei Suciu. Este, nu în ultimul rând, textier, scriind texte de muzică uşoară pentru copii şi nu numai.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.