Record de decese din cauza COVID-19 în Maramureș. Creşte şi numărul persoanelor infectate cu SARS-CoV-2 în județ

Record de decese din cauza COVID-19 în Maramureș. Creşte şi numărul persoanelor infectate cu SARS-CoV-2 în județ

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, în sistem integrat, 66 de misiuni, pe raza județului, în ultimele 24 de ore.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Au fost angrenate 74 de efective pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală (purtarea măștii de protecție în spații închise, păstrarea distanței fizice de protecție sanitară), pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, verificarea respectării măsurilor de către persoanele carantinate / izolate în locația declarată. În executarea misiunilor au fost utilizate 22 mijloace de mobilitate.

S-au verificat pentru respectarea măsurilor stabilite în această perioadă peste 50 de agenți economici. Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoarea de 500 lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției are centralizate următoarele informații cu privire la situația epidemiologică:
🔹26188 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
🔹199 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
🔹4041 pacienți vindecați și externați din spital;
🔹306 pacienți internați în spital;
🔹18 pacienți internați la ATI, din care 9 pacienți sunt intubați;
🔹7912 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
🔹2135 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
🔹92890 teste efectuate până în prezent;
🔹2179 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
🔳1288 persoane decedate de la începutul pandemiei;
♦️Menționăm că datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări.

Deces nr. 1275 Maramures, persoana masculină, categoria de varsta 40-49 de ani, a prezentat comorbiditati. Persoana nu a fost vaccinata.

Deces nr. 1276 Maramures, persoana feminina, categoria de varsta 50-59 de ani, a prezentat comorbiditati. Persoana nu a fost vaccinata.

Deces nr. 1277 Maramures, persoana masculina, categoria de varsta 60-69 de ani, nu a prezentat comorbiditati. Persoana nu a fost vaccinata.

Deces nr.1278 Maramures, persoana masculina, categoria de varsta 60-69 de ani, a prezentat comorbiditati. Persoana a fost vaccinata.

Deces nr. 1279 Maramures, persoana feminină, categoria de varsta peste 60-69 de ani, a prezentat comorbiditati. Persoana nu a fost vaccinata.

Deces nr. 1280 Maramures, persoana feminina, categoria de varsta 60-69 de ani, a prezentat comorbiditati. Persoana nu a fost vaccinata.

Deces nr. 1281 Maramures, persoana feminina, categoria de varsta 70-79 de ani, a prezentat comorbiditati. Persoana a fost vaccinata.

Deces nr. 1282 Maramures, persoana masculină, categoria de varsta 70-79 de ani, a prezentat comorbiditati. Persoana nu a fost vaccinata.

Deces nr.1283 Maramures, persoana feminina, categoria de varsta 70-79 de ani, a prezentat comorbiditati. Persoana nu a fost vaccinata.

Deces nr.1284 Maramures, persoana masculina, categoria de varsta 70-79 de ani, a prezentat comorbiditati. Persoana nu a fost vaccinata.

Deces nr. 1285 Maramures, persoana masculina, categoria de varsta 70-79 de ani, a prezentat comorbiditati. Persoana nu a fost vaccinata.

Deces nr.1286 Maramures, persoana masculina, categoria de varsta peste 80 de ani, a prezentat comorbiditati. Persoana nu a fost vaccinata.

Deces nr. 1287 Maramures, persoana feminina, categotia de varsta peste 80 de ani, a prezentat comorbiditati. Persoana nu a fost vaccinata.

Deces nr. 1288 Maramures, persoana masculina, categoria de varsta peste 80 de ani, a prezentat comorbiditati. Persoana nu a fost vaccinata.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.