Record național doborât de înotătorii băimăreni la Campionatul național de a Pitești

inotÎnotătorii LPS Baia Mare reușesc să se impună la Campionatul Național care a debutat azi, la Pitești. În prima zi a competiției, la 4×100 m liber, băieți 16 ani, Mihai Naș, Andrei Ungur, Richard Szilagyi și Florin Coste au stabilit în serii un nou record național – 3.38.19, ca în finală să doboare iarăşi recordul național cu 2 secunde, 3.36.90. Astfel, băieții devin campioni naționali la juniori I și juniori II. Robert Andrei Glință își confirmă valoarea, el reușind să se impună în proba de 200 m liber (1.54.18), urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Pentru ziua de mâine înotătorii LPS Baia Mare s-au calificat în finalele următoarelor probe: 100 m bras – Andrei Roman și Liviu Tufaru 100 m fluture – Richard Szilagyi 100m spate – Bianca Verdeș 200 m spate – Mihai Naș

Antrenorii Luminița Pop, frații Ștefan Ioan și Adrian Gherghel sunt încrezători în sportivii pe care îi antrenează, așteptându-se ca în următoarele zile sportivii LPS Baia Mare să își înoate cei mai buni timpi. Cu siguranță vor demonstra că înotul românesc este în ascensiune, gata să dea campioni europeni, și nu numai, la competițiile internaționale.Succes!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.