Regal folcloric şi un concert extraordinar susţinut de trupa Phoenix în Centrul Vechi de Ziua Naţională a României

Băimărenii sunt aşteptaţi de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României în Centrul Vechi unde va avea loc un program special pregătit de primarul Cătălin Cherecheş şi Consiliul Local al Municipiului Baia Mare. Cu această ocazie va fi inaugurat şi Târgul de Crăciun care va fi amenajat în centrul istoric, în zona din apropierea bradului înalt de 32 de metri şi a patinoarului amenajat în jurul său.
Manifestările vor debuta la scenă cu un regal folcloric susţinut de Marius Ciprian Pop, Ansamblul Folcloric Naţional „Transilvania”, Corul Bărbătesc din Finteuşu Mare, Petrică Mureşan, Florentina şi Petre Giurgi, Niculina Stoican şi Veta Biriş. În deschidere: Fanfara Municipală.
De la ora 18.00 copiii sunt aşteptaţi să urce pe scenă alături de primarul Cătălin Cherecheş pentru a aprinde luminile de pe Bradul Băimărenilor şi iluminatul ornamental de sărbători, moment care va fi urmat de un joc de artificii care va lumina cerul oraşului nostru. De la ora 18.30 va avea loc un concert extraordinar susţinut de trupa Phoenix.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.