Reținut de polițiști pentru furt din autoturism

O poșetă lăsată la vedere într-un autoturism l-a tentat pe un băimărean care a spart geamul portierei și și-a însușit-o. Acesta a fost identificat ulterior de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare și reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

La data de 22 decembrie 2016 poliția a fost sesizată cu privire la comiterea unui furt din autoturism. Un băimărean a declarat că persoane necunoscute, prin spargerea portierei, au sustras din autoturismul ce era parcat pe bulevardul București din municipiu o geantă în care erau 250 de lei, acte, carduri bancare și două telefoane mobile. Valoarea prejudiciului reclamat a fost de aproximativ 6000 de lei.

Activitățile de cercetare și documentare efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au dus la identificarea unui bărbat de 37 de ani din Tăuții Măgherăuș, bănuit de comiterea faptei.

Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale.

Foto: Arhiva

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.