Reţinut pentru 24 de ore pentru că a produs un accident și a părăsit locul faptei

Luni poliţiștii din cadrul Biroului Rutier Baia Mare, au fost sesizați despre faptul că în intersecția străzii Barajului cu strada Arinului s-a produs un accident de circulație fiind avariat un stâlp al rețelei electrice. La locul producerii accidentului nu a fost găsit autoturismul implicat în eveniment. În urma investigațiilor acesta a fost găsit înafara părții carosabile, în dreptul unui imobil de pe strada Barajului. Autoturismul nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare şi prezenta mai multe avarii pe partea dreaptă.

În 25 noiembrie poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au identificat un tânăr de 19 ani care a recunoscut că se afla la volan şi că nu a apelat 112 pentru a anunța accidentul. Acesta nu deţine permis de conducere. Poliţiştii au mai stabilit şi faptul că în autoturism se mai aflau două persoane iar una dintre ele a fost rănită în urma accidentului. Aceasta nu s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, şi modificarea locului accidentului. Polițiștii au dispus reţinerea tânărului pentru 24 de ore.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.