Reţinuţi de poliţişti pentru furt calificat

Doi bărbaţi au fost reţinuţi ieri pentru 24 de ore de poliţiştii de investigaţii criminale băimăreni şi un  al treilea este cercetat în lipsă după ce aceştia ar fi sustras bunuri dintr-o societate comercială cauzând un  prejudiciu de aproximativ 13000 de lei.

La începutul lunii aprilie a.c., poliţia a fot sesizată despre comiterea unui furt dintr-o societate comercială situată pe strada Electrolizei din  municipiul Baia Mare. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, s-a stabilit că hoţii au pătruns prin efracţie în curtea societăţii şi apoi, printr-un geam lăsat deschis la baie, au intrat în showroom de unde au sustras suma de 5700 lei şi o cutie metalică de valori în care se găsea suma de 6000 lei.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare desfăşurate de poliţiştii băimăreni, persoanele bănuite de comiterea acestui furt au fost identificate.  Este vorba despre trei bărbaţi, doi băimăreni în vârstă de 21 şi 49 de ani şi unul din Baia Sprie în vârstă de 39 de ani. Doi dintre ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează  a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Faţă de băimăreanul în vârstă de 21 de ani se va face propunere de arestare în lipsă.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.