Revelion în siguranţa!

politiaÎn perioada 24 decembrie 2014 – 04 ianuarie 2015, poliţiştii maramureşeni s-au aflat la datorie pentru ca trecerea în Noul An să fie făcută în linişte. Din dispoziţia şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, comisar şef de poliţie, Dr. Viorica Marincaş, au fost luate măsuri suplimentare, pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică.

Aproximativ 180 de poliţişti de la structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, arme, explozivi, substanţe periculoase, etc. au acţionat zilnic pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar fi putut afecta liniştea cetăţenilor şi au intervenit atunci când au fost sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

În acest interval, poliţiştii au constatat 53 de infracţiuni dintre care 18 în flagrant, cu aproximativ 40% mai multe decât în perioada similară a anului trecut. De asemenea, poliţiştii au identificat de două ori mai multe persoane bănuite de comiterea de infracţiuni.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 600 de contravenţii, majoritatea la regimul circulaţiei pe drumurile publice, ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de aproximativ 125 000 de lei. Totodată, au fost confiscate bunuri estimate la valoare de 5120 lei, au fost reţinute în vederea suspendării 14 permise de conducere şi au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.