Revelion de vis 2018 în Maramureș: “Pensiunea Popasul din Deal” din Ocna Șugatag a fost o alegere de neuitat! VIDEO+FOTO

Revelion de vis 2018 în Maramureș: “Pensiunea Popasul din Deal” din Ocna Șugatag a fost o alegere de neuitat!

Pentru turiștii veniți din toate colțurile lumii pentru a sărbători Revelionul 2018 în Maramureș, “Pensiunea Popasul din Deal” a fost alegerea perfectă.

Pe parcursul celor 5 zile , din 29.12.2017-02.01.2018, turiștii au avut parte de un răsfăț total, ca la mama acasă: masa servită cu produse tradiționale, stropite din beșug cu pălincă de Maramureș, vin și afinată, prăjituri făcute în bucătăria pensiunii și atmosferă de sărbătoare, întreținută de  ceterașii din localitate.

Între mesele îmbelșugate turiștii s-au relaxat în piscinele cu apă dulce și termală, sărată cu hidromasaj și în jacuzzi.

Noaptea dintre ani a adus surprize participanților, masa încărcată cu produse pregătite cu mult suflet și sub atenta supravegere a gazdei, tombola surpriză, DJ, băuturi și multă, multă  voie bună. Petrecerea s-a intins pe parcursul a două zile de neuitat.

Turiști prezenți, sosiți din Franța, Italia, Anglia, Cluj, Galați, Timișoara, Arad și  Maramureș, au mărturisit că atunci când mai vrei să petreci Revelionul la “Pensiunea Popasul din Deal”  e bine “să  nu mănânci înainte, deoarece au mâncat în cele 5 zile cât pentru  6 luni”.

Revelionul de vis 2018 în Maramureș: “Pensiunea Popasul din Deal” din Ocna Șugatag a fost o alegere de neuitat! FOTO

Revelion de vis 2018 în Maramureș: “Pensiunea Popasul din Deal” din Ocna Șugatag a fost o alegere de neuitat! FOTOhttp://jurnalmm.ro/revelionul-de-vis-2018-in-maramures-pensiunea-popasul-din-deal-din-ocna-sugatag-a-fost-o-alegere-de-neuitat-videofoto/

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 2 Ianuarie 2018

De 11 ani familia Pop Vasile  din Ocna Șugatag oferă servicii de calitate în domeniul turistic, astfel toți cei care au trecut pragul “Pensiunii Popasul din Deal” s-au reîntors cu mult drag și cu multă plăcere.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.