REZULTATE BACALAUREAT 2020 EDU.RO. Anunţ OFICIAL de la Ministerul Educaţiei, surpriză pentru elevi

REZULTATE BACALAUREAT 2020 EDU.RO. Anunţ OFICIAL de la Ministerul Educaţiei, surpriză pentru elevi

Rezultatele de la Bacalaureat 2020 pe care le vor obține candidații vor fi anonimizate, pe modelul notelor înlocuite prin codul unic al candidatului de la Evaluarea Națională, a anunţat Ministerului Educației.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

 ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Absolvenții claselor a 12-a au terminat pe 25 iunie examenul de Bacalaureat 2020 și așteaptă să afle ce note au luat. Primele rezultate la BAC 2020 vor fi publicate marți, 30 iunie 2020. În aceeași zi, pot fi depuse și contestațiile, iar rezultatele finale se vor afișa pe 4 iulie.

JURNALMM vă prezintă rezuiltatele imediat ce sunt anunţate de www.edu.ro.

REZULTATE BACALAUREAT 2020 EDU.RO. Anonimizarea rezultatelor, o premieră în istoria examenelor din România, a fost introdusă chiar în timpul probelor de Evaluare Națională, ca urmare a unei solicitări din partea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, precizează Ministerul Educației.

Astfel, la avizier, precum și pe pagina online dedicată rezultatelor de la Bac 2020 vor apărea coduri în dreptul cărora vor fi afișate notele și mediile. Fiecare candidat de la Bacalaureat va primi anterior afișării rezultatelor codul specific.

Fiecare elev va trebui să îl identifice la afișarea rezultatelor pentru a-și vedea notele, în dreptul lui.

Luni, 22 iunie, candidații la BAC 2020 au susținut proba la Limba română. Examenul a continuat miercuri, 24 iunie, cu proba obligatorie a profilului – Matematică sau Istorie. Ultima probă scrisă, proba la alegere a profilului și a specializării, a avut loc, joi, 25 iunie.

Notele la Bacalaureat 2020, în format anonimizat, vor fi publicate la avizierele unităților de învățământ și online, la adresa www.bacalaureat.edu.ro. Rezultatele vor fi publicate până la ora 12:00.Sursa: romaniatv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.