Rezultate excelente pentru baimareni la Cupa Internationala de Tai Chi Chuan – iJOC

Scoala Yang Tai Chi Baia Mare a obtinut 7 medalii – 5 de aur si 2 de argint – la competitia internationala iJOC (International Junzheng Online Cup), organizata de International Yang Family Tai Chi Chuan Association (IYFTCCA) in aceasta toamna.

In conditiile particulare din acest an cupa a avut o organizare speciala, performantele concurentilor fiind inregistrate in format video si trimise online comisiei de albitri. Astfel in concurs au intrat peste 340 de clipuri video cu reprezentanti din 25 de tari, pe categoriile cu arma (sabie) si fara arma (mana goala), individual femei si barbati, respectiv grupuri.

Premiile acordate scolii baimarene au fost:
Locul 1, proba de sabie, Grupuri
Locul 2, proba fara arma, Grupuri
Locul 1, proba feminina cu sabie, Carmen Ghise
Locul 1, proba feminina fara arma, Carmen Ghise
Locul 2, proba feminina fara arma, Camelia Leta
Locul 1, proba masculina cu sabie, Ciprian Ghise
Locul 1, proba masculina fara arma, Ciprian Ghise

Mentionam ca la competitia similara China Junzheng Cup, Claudia Benciu a obtinut locul 2.
Tai Chi Chuan este o arta martiala care pune accentul pe echilibrul interior si coordonarea miscarilor, fiind bazat pe filosofia yin-yang. Astazi aceasta arta este practicata preponderent ca mod de mentinere si imbunatatire a sanatatii. Stilul Yang este cel mai raspandit si se caracterizeaza prin miscari largi, gratioase, uniforme, care permit o respiratie profunda si linistita.

Scoala de Tai Chi din Baia Mare este activa din 1998 sub conducerea instructorilor Carmen si Ciprian Ghise, iar din 2017 este certificata ca Scoala Afiliata IYFTCCA.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.