Rezultate excepționale pentru RUS-TEAM Baia Mare, atât intern cât și peste hotare, în cadrul competițiilor de dans sportiv desfășurate zilele trecute

Rezultate excepționale pentru RUS-TEAM Baia Mare, atât intern cât și peste hotare, în cadrul competițiilor de dans sportiv desfășurate zilele trecute.

În primul rând, ne oprim asupra rezultatelor perechii Pop Andrei-Gabriel și Lupșe Melissa-Adysa. Tinerii, care se antrenează cu domnul Rusu Alexandru, antrenorul clubului RUS-TEAM din Baia Mare, au obținut rezultate deosebite la Campionatul Național al Austriei, și anume, titlul de campioni naționali la secțiunea Standard și titlul de vicecampioni naționali la secțiunea dansuri latino-americane. Cunoscuți deja pe plan național, cei doi concurează ca reprezentanți ai Austriei, iar, datorită talentului înnăscut și a nenumăratelor ore petrecute în sălile de antrenament reușesc să o facă deosebit de bine, aducând titluri după titluri.

Nu mai puțin importante sunt clasările obținute de RUS-TEAM, la Cupa Clujului, concurs organizat de clubul de dans Diamond Dance, cu sprijinul autorităților locale, sub egida FRDS, ce a avut loc în intervalul 31.03-01.04 2017, într-un cadru de basm creat la Wonderland Resort Cluj. Și anume:

  • Piscoran Marc și Temian Maia – locurile întâi la clasele E 10-11 ani Mixt, respectiv la Basic Standard 6-11 ani, și poziția a cincea la categoria Basic Latino 6-11 ani;
  • Horvath Maximilian Mark și Reif Isabela – locul 3 în cadrul categoriei E 12-13 ani Mixt.

Cele două perechi au reușit să convingă arbitrii că merită aceste rezultate, prin dansurile deosebite prezentate pe ringul de dans. Plăcerea de a dansa, bucuria de a transmite o stare de liniște interioară, ușurința cu care șirurile de figuri au fost executate pentru a sublinia caracteristica de calitate pură a frumosului sport, au fost principalele atuuri ale copiilor. Toate acestea fiind rezultatul muncii în echipă, perechi și antrenori; o muncă cu părți ușoare și mai puțin ușoare, cu multe momente plăcute, însă și unele mai neplăcute, dar care in cele din urma au dus la rezultate deosebite.

Felicitări echipei RUS-TEAM pentru pozițiile de top cu care își  îmbogățesc palmaresul de la o competiție la alta.

Țineți-o tot așa!

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.