Rivulus Dance – In pasi de dans spre succes

Iubitorii dansului sportiv au avut parte de un spectacol pe cinste în cadrul concursului de ranking Cupa Sătmarului, eveniment organizat în perioada 13-14 Mai, de Royal Dance Club, sub egida Federației Române de Dans Sportiv (FRDS), în colaborare cu autoritățile locale și județene.

Protagoniștii, cele aproximativ 200 de perechi înscrise, într-un decor de lumini, cu muzica ruptă parca din basme pe fundal, cu costume care mai de care mai viu colorate, mai împodobite, mai elegante, au reușit să răspândească o stare de bucurie si  bună dispoziție celor prezenți, creând o adevărată feerie în Sala de Sport a Liceului cu program sportiv din Satu Mare.

La competiție au participat și cinci reprezentanți ai Clubului sportiv Rivulus Dance din Baia Mare, două perechi și o concurentă solo, înregistrând rezultate deosebit de încurajatoare și îmbucurătoare, și anume:

  • Bodi Teodora Flavia – locul 2, fete solo, 12-13 ani;
  • Zoicas Cristian și Ember Alexandra – locul 2, precompetițional 2 dansuri, respectiv locul 5 la precompetițional 3 dansuri, 10-11 ani
  • Nagy Mihaly și Nagy Simona – locul 5, clasa E Standard, 19-35 ani.

Rezultatele demonstrează, iar și iar, că este posibil. Cu multă muncă și perseverență ajungi pe culmile succesului, fie vorba de dans sau orice alt domeniu. Important e să îți dorești cu ardoare, să îți concentrezi cât mai multă energie în acea direcție și, la fel de important, să ai alături persoane cum sunt Ioana Răduț și Marius Coman. Ca buni antrenori și coregrafi, ai clubului Rivulus Dance, reușesc să scoată în evidență punctele forte ale dansatorilor. O muncă în echipă, cu rezultate certe și din ce în ce mai bune.

Felicitări familiei Rivulus Dance! Și multă baftă la următoarele concursuri!

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.