Robin Williams s-a sinucis prin spânzurare (concluzii anchetă)

Actorul american Robin Williams s-a sinucis prin spânzurare la 11 august, iar în organismul său nu au fost detectate urme de alcool sau droguri, a indicat vineri poliția, finalizând ancheta despre această moarte care a șocat o lume întreagă.

Potrivit anchetei, care a durat durat circa trei luni, cauza decesului este „asfixierea prin spânzurare”, iar moartea este consecința „sinuciderii”, a indicat un comunicat postat pe site-ul poliției din Marin County, în apropiere de San Francisco, și citat de AFP.

Rezultatele anchetei arată că actorul era treaz la momentul sinuciderii și nu consumase droguri sau medicamente în cantități mari.

„Testele toxicologice au relevat absența alcoolului sau a drogurilor ilicite (…) Medicamente care necesită prescripție medicală au fost detectate într-o concentrație terapeutică”, se arată în raport.

Robin Williams, amintește AFP, s-a sinucis la 11 august, la domiciliul său din localitatea Tiburon, la nord de San Francisco. Actorul suferea de o gravă depresie și de un început de boală Parkinson, a declarat soția sa, Susan Schneider.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.