Rolling Papers a lansat primul single, “Feeling blue”

11215196_984187438291788_363348212363655608_n (1)Poate vă mai amintiți despre Rolling Papers, doi tineri îndrăgostiți de muzică și viață. S-au cunoscut printr-o întămplare fericită și au devenit prieteni înainte de a fi colegi de trupă. Muzica lor îi reprezintă, pentru că este veselă, pozitivă și plină de energie, asemenea lor. Versurile sunt compuse de ei și dorința lor este ca mesajul transmis să ajungă direct în inimile celor care îi ascultă.

Toamna nu a întârziat să dea roade, iar cu veselie și energie, în acest sfârșit de săptămână, Rolling Papers a lansat noul single” Felling Blue”. Gazda evenimentului a fost pub-ul Symphony din Baia Mare.

Și pentru că nu au petrecut singuri, numerosul public prezent a fost încântat și de trupa Creeteek, DJ Mauro și DJ Juste.

Concertul artiștilor de la Rolling Papers și lansarea singlelui” Feeling Blue” a transmit emoție.  Întradevăr, dacă ar fi toată lumea la fel, am face lucruri ca toată lumea. Însă, artiștii sunt oameni care fac lucruri atfel, și cu altfel de lucruri înainteaza lumea.

„ Suntem doi tineri sensibili, poate chiar mai introvertiți decât majoritatea, mai vulnerabili și cu o capacitate mai mare de a recepta emoții, cu un perfecționism și fixism care uneori ne chinuie, dar îi chinuie și pe cei din jur, cunoaștem momente de singurătate, în balans cu bucurii uriașe, între ceea ce e în spațiu public și ceea ce e acasă, și care perseverează zilnic  în meseria noastră, cu un singur scop: să placă publicului”, a conchis Ionuț Roatiș.

Videoclipul piesei „Feeling Blue” a fost filmat în frumosul nostru oraș, Baia Mare și ne prezintă o poveste de iubire. Poate fi urmărit chiar de azi. Merită!

Acestea fiind spuse,  am susținut mereu că cel mai bun și frumos lucru pe care îl putem face în raport cu arta, noi muritorii de rând e ca atunci când admirăm munca unui artist să îii transmitem acest lucru. În timp real, cu sinceritate și simplitate.

O să conteze enorm, artistul este extraordinar prin simpla existență.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.