ROMÂNIA – FINLANDA: S-AU PUS ÎN VÂNZARE BILETELE!

Federația Română de Fotbal a dat startul vânzării biletelor la meciul România – Finlanda, ca urmare a deciziei Comisiei de Apel UEFA de a permite desfășurarea jocului cu spectatori în tribune

În primele minute de la lansarea procesului de vânzare online a biletelor pentru meciul România – Finlanda, peste 15.000 de utilizatori au accesat site-ul bilete.frf.ro, motiv pentru care unii dintre suporteri au întâmpinat dificultăți în accesarea sistemului de ticketing. Echipa FRF a acționat spre rezolvarea problemelor și, în cel mai scurt timp, site-ul a redevenit funcțional. Mulțumim tuturor suporterilor pentru interesul ridicat și îi așteptăm joi, la Arena Națională, alături de Echipa Națională, în drumul spre EURO 2016!

Biletele sunt disponibile online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, în varianta e-ticket, la casele Arenei Naționale, conform programului de mai jos, dar și în peste 500 de magazine din rețelele Inmedio și Germanos.
Premieră: casă de bilete deschisă non-stop

Toate casele de bilete ale Arenei Naționale vor fi deschise, începând de azi, ora 14:00, și până în ziua meciului, în intervalul orar 10:00 – 21:45. Una din casele de pe bulevardul Basarabia va avea program non-stop până la ora disputării jocului!

Preț unic de intrare: 20 lei

Pentru partida de joi, Federația Română de Fotbal a stabilit ca prețul tichetului de intrare pe întreg stadionul, exceptând zona VIP, să fie de 20 lei. Fiecare persoană poate achiziționa maximum patru bilete.

Biletele virtuale transformate în locuri pe Arena Națională

Începând de azi, ora 16:00, suporterii care s-au alăturat campaniei ”Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată” și și-au cumpărat bilete virtuale vor avea la dispoziție până miercuri, 7 octombrie, ora 11:00, pentru a preschimba, GRATUIT, biletul lor la partida cu Finlanda. Ei pot face acest lucru cu ajutorul codului unic pe care îl vor primi pe adresa de e-mail înregistrată în sistem, tichetelor lor urmând a fi alocate în zonă special rezervată la Tribuna EST.
→ fiecare posesor al biletului virtual primește pe adresa de e-mail un cod unic și un link
→ accesează linkul care îl direcționează către aplicația special dezvoltată pentru asta
→ introduce codul unic și își alege locul în zona special rezervată pentru galeria suporterilor virtuali
→ sistemul va genera biletul electronic, print@home, la meciul România – Finlanda pe care posesorul va trebui să îl printeze”Tricolorii se vor putea bucura de sprijinul atât de important, din tribună, al suporterilor. Le mulțumesc celor aproape 10.000 în campania Arena Fanilor pentru atașamentul lor. Pentru ei, stadionul virtual a devenit real”, a declarat președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Vă așteptăm joi, 8 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, la meciul România – Finlanda, să umplem stadionul și să susținem Echipa Națională în drumul către EURO 2016!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.