Romania, in razboi: pierdem Moldova si Transilvania? Profetiile lui Nostradamus sunt din ce in ce mai reale: „Din Rusia vor navali in masa…”

Romania, in razboi: pierdem Moldova si Transilvania? Profetiile lui Nostradamus sunt din ce in ce mai reale: „Din Rusia vor navali in masa…”

Ucraina se afla pe un butoi de pulbere si conform ultimelor evenimente este posibil ca un alt razboi mondial sa se declanseze. In timp ce marile puteri ale lumii stau si privesc fara reactie, Rusia este acuzata ca doreste inceperea celui de-Al Treilea Razboi Mondial.

Se pune pentru prima data indirect in spatiul public international ideea Moldovei Mari, deci a dezmembrarii Romaniei in bucati. Asta in timp ce oamenii Moscovei ortodoxe ne fac ochi dulci de sirena. Alexandr Dugin, geopolitician si filosof rus: ”Oare de ce nu ar renaste cultura comuna moldo-romana, fiind adus astfel un omagiu nu doar lui Eminescu, dar si lui Nae Ionescu, Mircea Eliade si genialului si inegalabilului Lucian Blaga.

De ce nu ne-am aminti de filosofii-isihasti din cercul “Rugul Aprins”, traditionalistii si atonitii, care il studiau pe Guenon si mostenirea calugarilor din Optina? De ce nu ne-am aminti si de Paisie Velicikovski, care a renascut viata monahala in Romania si Rusia?” Maxim Shevcenko, jurnalist, membru al Consiliului pe langa presedintele Federatiei Ruse, a declarat recent ca posibila unirea Moldovei cu Romania si a Transnistriei cu Rusia.

Potrivit acestuia, Republica Moldova si Romania sunt acelasi popor si ar merita sa se uneasca, insa UE ar fi impotriva. La aceseta trebuie adaugata si declaratia lui Vladimir Jirinovki, vicepresedintele Dumei de stat ruse, care a propus unirea Romaniei cu Moldova si preluarea Bucovinei de nord de la Ucraina de catre Bucuresti. Vin vremuri tulburi, cand Moscova propune Romania Mare, iar Washingtonul sustine doua state romanesti separate ca model pentru alte rupturi teritoriale viitoare, precum Transilvania?

Daca in mintea unui diplomat american ”moldovenist” limba vorbita dincolo de Prut e altceva decat limba romana si exista doua popoare: roman si moldovean, ne putem astepta si de la alti reprezentanti de peste ocean, maine sau poimaine sa spuna ca cei din Zalau vorbesc alta limba decat cei din Pitesti? Unirea trebuie sa o facem noi, romanii, fara sa ne pese de interesele ”moldovenismului” promovat de noii ambasadori parasutati in stil sovietic de la Washington, care ne dezbina indirect, deja ideologic, in ”popoare” de moldoveni, munteni si ardeleni.

La prima vedere acest scenariu pare desprins dintr-o carte science-fiction, dar daca privim profetiile efectuate in trecut de catre celebrul Nostradamus, putem sa cream o imagine interesanta. Cert este faptul ca prezicatorul francez a vazut, in urma cu peste 500 de ani, ca Al Treilea Razboi Mondial va fi declansat de Rusia. Mai mult de atat, prima tara cucerita va fi Romania. Descrierea este de o violenta deosebita iar gravitatea limbajului indica faptul ca atunci cand aceste evenimente vor avea loc,impactul asupra populatiei nationale dar si globale,va fi unul major. Iata si catrenul in cauza:

Din Rusia vor navali in masa..
Distrugatorul Antic va ruina acel oras,
Violenta distruge „Romanie” va suferi,
Astfel, flacarile Marelui Razboi ne mai putand fi oprite.

Daca includem ideea ca Ucraina a fost cucerita cu mult timp inainte ca un razboi adevarat sa inceapa, atunci conform celor scrise de Nostradamus, urmatoarea tara pe lista Rusiei este Romania.

Termenul „Romanie”,care inseamna „Romanii”, este considerat de unii ca ar face referire la Italia insasi,catrenul descriind un atac de proportii asupra Italiei.Altii insa au remarcat faptul ca este specificat in finalul catrenului efectul politic si militar pe care il produce acest atac al Rusiei: „Astfel, flacarile Marelui Razboi ne mai putand fi oprite.”

Acest vers, de fapt, sugereaza indirect ca romanii se trag dintr-un popor latin si ca pana la urma este vorba despre tara noastra care va fi lovita de violenta fara precedent al imperiului Rusiei. Pe de cealalta parte, daca un razboi mondial se declanseaza este normal ca prima tara atacata de Rusia sa fie Romania si nu Italia.

Sursa: efemeride:ro / napocanews.ro

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.