ROMÂNIA se poate califica la Euro 2020 şi dacă pierde cu Suedia şi Spania. Cum ne ajută UEFA

România are nevoie de o victorie cu Suedia şi de un egal în Spania penttru a termina grupa preliminară pe locul 2 şi a se califica, astfel, la Euro 2020. „Tricolorii” mai au însă şi o variantă de rezervă, play-off-ul din Liga Naţiunilor, la care sunt ca şi calificaţi!

România are șanse uriaşe să prindă barajul de Liga Națiunilor, unde sigur este că va juca în deplasare meciul din semifinale, iar adversara se va alege, prin tragere la sorți, dintre Scoția și Islanda. Se joacă un singur meci şi, dacă „tricolorii” se impun, vor juca finala, tot o singură partidă, cu Bulgaria sau Ungaria (pe tabloul cu Scoţia) sau cu Norvegia sau Serbia (pe tabloul cu Islanda). Locul de disputare al finalei se trage la sorţi, iar învingătoarea merge la Euro 2020.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

În acest moment, singura condiţie ca România să ajungă în play-off-ul Ligii Națiunilor, indiferent de locul din grupa preliminară, este ca în Grupa A, Cehia să se califice în dauna lui Kosovo. Cu două etape înainte de final, clasamentul primelor trei arată astfel: 1. Anglia 15, 2. Cehia 12, 3. Kosovo 11. Joi se joacă Cehia – Kosovo, un meci aproape decisiv. Foarte probabil, dacă Cehia nu va pierde, va termina peste Kosovo, aceasta din urmă va avea un meci infernal și în ultima etapă, acasă cu Anglia. În cazul în care Kosovo va termina peste Cehia, atunci România va fi out de la barajul de Liga Națiunilor!

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Barajele de Liga Națiunilor se vor disputa la finalul lunii martie, iar tragerea la sorți pentru play-off va avea loc pe 22 noiembrie, la Nyon.

Sursa: rtv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.