Romanii din strainatate alertati! Din 2016 vor fi obligati sa platesca taxa de 800 de lei!

bani2_96608300Toti romanii din strainatate dar si din tara cu si fara venituri, vor fi obligati de anul viitor sa plateasca o taxa de 792 lei pe an, taxa pentru asigurarea de sanatate impusa de premierul Victor Ponta.

Conform articolelor 180 si 182 din Codul Fiscal, toate persoanele din tara si din strainatate indiferent ca au sau nu venituri vor suporta aceaste pierderi anuale de aproape 800 de lei.

Mentionam faptul ca minorii si femeile insarcinate nu vor fi obligati sa plateasca aceasta taxa

Toate persoanele cu domiciliul in tara vor fi obligate sa contribuie cu aceasta suma, plata calculata prin procentul de 5.5% x valoarea salariului minim pe economie, indiferent ca esti in tara sau in strainatate!

Suma cu care trebuie sa se contribuie in mod obligatoriu lunar este de 67 de lei echivalentul sumei de 792 de lei, a declarat Adrian Benta, conform sursei Hotnews.

Premierul Victor Ponta sustine ca nici muncitorii de la negru nu vor fi scutiti de aceasta taxa, drept pentru care nici agricultorii si nici persoanele casnice fara asigurare nu vor fi excluse de pe lista CNAS.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Asta da taxa. TAXA DE ROMAN. Si evreii platesc taxa de 100 de dolari pe an. Noi suntem mai tari SUNTEM ROMANI. Da sa o plateasca cine a introdus-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.