Rămas Bun, Corina Chiriac! Informația s-a confirmat!

Rămas Bun, Corina Chiriac! Informația s-a confirmat!

Corina Chiriac a plecat de la Național TV, după 12 ani de colaborare. Ce motiv a avut artista

Corina Chiriac părăsește Național TV. Artista a făcut acest anunț surprinzător pentru mulți, după o colaborare de mai bine de un deceniu cu acest post de televiziune. Ea a vorbit și despre motivul care a făcut-o să renunțe la aparițiile TV.

Ce a determinat-o pe Corina Chiriac să plece de la Național TV

Vedeta și-a anunțat fanii printr-o postare de pe pagina personală de Facebook că se retrage de la postul de televiziune unde românii au putut să o vadă în ultimii 12 ani. Corina Chiriac a explicat că aceste două luni de izolare au făcut-o să se gândească și să reflecteze la ce este cu adevăr important în viața. Ea a declarat că odată cu împinirea celor 50 de ani, este momentul să facă o schimbare în viața ei și să renunțe la televiziune.

Artista a motivate că are nevoie de o pauză pentru a se revigora, atât pe plan personal, cât și pe plan professional.

Am pentru voi un anunț important. Iată că și mie ultimele două luni mi-au schimbat viață. Nevoită să stau mai mult în casă, am avut ocazia să stau de vorba cu mine și am aflat că am nevoie de o pauză de resetare personală și profesională.

După succesul de anul trecut când am schimbat prefixul, an în care am sărbătorit 50 de ani de carieră pe scenă Cerbului de Aur, în emisiuni tv și multe concerte, când am lansat la Eurostar dublul CD “Stradă Speranței ” și un site enorm , www.corinachiriac.ro, site la care am muncit câțiva ani alături de o echipa, această pauză de 2 luni mi-a adus o altă perspectiva de viață. Una mai liniștită. Am decis astfel să mă retrag din colaborarea cu Național TV”, a explicat Corina Chiriac pe Facebook.sursa

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.