Rugby: CSM București – CSM Știința Baia Mare 19-27, în SuperLiga CEC Bank

CSM Știința Baia Mare a învins-o pe CSM București cu scorul de 27-19 (12-3), sâmbătă, într-un meci din etapa a 11-a a SuperLigii CEC Bank la rugby, disputat pe Stadionul Național Arcul de Triumf din Capitală.

Vicecampioana a obținut și punctul bonus ofensiv, în urma eseurilor marcate de Sione Fakaosilea (două), George Oprea și Sean Morrell, două transformate de Taniela Maravunawasa, care a reușit și o lovitură de pedeapsă.

Pentru CSMB, Marian Șoană a realizat o încercare, transformată de Valentin Calafeteanu, care a contribuit și cu patru lovituri de penalitate.

Vineri, CSA Steaua București a învins-o in extremis pe campioana Timișoara Saracens, cu scorul de 9-8, iar CS Politehnica Iași a dispus în deplasare de CS Universitatea Cluj cu 24-23, obținând și punctul bonus ofensiv.

În clasament, pe primul loc se află CSA Steaua București, cu 43 puncte (10 jocuri), urmată de CSM Știința Baia Mare, 31 p (8 j), Timișoara Saracens, 30 p (8 j), CS Dinamo București, 16 p (9 j), CS Politehnica Iași, 14 p (10 j), CSM București, 13 p (10 j), CS Universitatea Cluj, 9 p (9 j).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.