Rugby: CSM Știința Baia Mare a achiziționat încă un jucător neozeelandez

CSM Știința Baia Mare, lidera la zi a SuperLigii CEC Bank la rugby și vice-campioană națională, a achiziționat încă un jucător neozeelandez în perspectiva reluării meciurilor din campionatul intern.

Foto: (c) MIRCEA ROSCA /AGERPRES ARHIVA

Este vorba despre Daniel Brooks, de 24 de ani, adus de la Taranaki Tenderlink, echipă care activează în ITM Cup, campionatul provincial din Noua Zeelandă, el putând evolua ca fundaș sau mijlocaș la deschidere, scrie site-ul SuperLigii CEC Bank.

Conform sursei, Brooks va juca pentru maramureșeni între cinci și șapte luni, în funcție de parcursul ”zimbrilor” în competițiile interne. Dan Brooks se alătură astfel celorlalți neozeelandezi de la CSM, respectiv Sean Morell, Michael Wiringi și Luke Samoa, iar conducerea clubului spune că vor fi aduși la echipă și alți jucători străini sau din campionatul intern, pe posturile deficitare.

Site-ul ”zimbrilor” a anunțat că echipa a renunțat la serviciile fundașului Ionuț Niacșu, fiind însă, pe de altă parte, prelungit contractul cu Paul Rusu, jucător din linia I. Maramureșenii nu vor mai putea conta nici pe aportul aripii Ștefan Ciuntu, jucător care din cauza problemelor de sănătate a anunțat că se retrage din sportul de performanță, dar obiectivul băimărenilor rămâne neschimbat: câștigarea SuperLigii și Cupei.

Meciurile din SuperLigă se vor relua din 19 iulie, CSM Știința Baia Mare urmând să întâlnească Steaua, pe stadionul din complexul Ghencea, în cadrul etapei a 11-a.

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.