Rugby: CSM Știința Baia Mare – RCJ Farul Constanța 28-3, în SuperLiga CEC Bank

Liderul CSM Știința Baia Mare a învins pe RCJ Farul Constanța cu scorul de 28-3 (11-3), sâmbătă, pe stadionul ”Lascăr Ghineț” din Baia Mare, într-un meci din etapa a 12-a a SuperLigii CEC Bank la rugby.

Vicecampioana, care a ratat mai multe șanse de a-și mări avantajul (transformări nereușite, lovituri de pedeapsă irosite), și-a adjudecat punctul bonus ofensiv în acest meci și conduce detașat în clasament.

Constantin Ene a reușit două eseuri, Michael Wiringi și Bidzina Samharadze câte unul, iar Wiringi a mai contribuit cu două lovituri de pedeapsă și o transformare pentru echipa gazdă. Punctele oaspeților au fost aduse de Florin Vlaicu, din lovitură de penalitate.

În alt meci jucat sâmbătă, campioana RCM UV Timișoara a învins pe CSM Olimpia București cu scorul de 26-17 (26-17), pe stadionul ”Gheorghe Rășcanu” din Timișoara.

Duminică se va juca partida CS Dinamo București — CS Universitatea Cluj (stadion ”Florea Dumitrache”, 10,00).

În clasament, pe primul loc se află CSM Știința Baia Mare, cu 43 puncte (10 jocuri), urmată de RCM UV Timișoara, 38 p (10 j), RCJ Farul Constanța, 34 p (11 j), CSM Olimpia București, 26 p (10 j), CSA Steaua București, 17 p (10 j), CS Dinamo București, 6 p (10 j), CS ”U” Cluj, 5 p (9 j).

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.