Rupere de nori în Maramureș. O furtună a făcut prăpăd . 70 de gospodării au fost afectate. Un drum județean blocat de aluviuni

Rupere de nori în Maramureș. O furtună a făcut prăpăd . 70 de gospodării au fost afectate. Un drum județean blocat de aluviuni.

În urma unei ruperi de nori, în localitatea Săliștea de Sus 70 de gospodării au fost afectate. În cazul a trei gospodării inundate au intervenit, pentru evacuarea apei din subsoluri, pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Super oferta.Mara International Tour – agentie de turism Baia Mare

În cazul celorlalte gospodării a intervenit CLSU Săliștea de Sus cu utilajele din dotare. Nu s-a impus evacuarea persoanelor din locuințe deoarece au fost afectate doar curțile și subsolurile gospodăriilor. De asemenea, DJ 188, care a fost blocat de aluviuni pe o distanță de circa 100 de metri este în acest moment deblocat.

În județul Maramureș până la ora 10.00, astăzi, există o atenționare cod roșu hidro pe Vișeu și Iza. Efectivele pompierilor maramureșeni sunt pregătite să intervină atunci când situația o va impune

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.