Rusia ar putea asmuți FEMEILE pe trupele NATO. VEZI Arma mortala a lui Putin

Rusia ar putea asmuți FEMEILE pe trupele NATO. VEZI Arma mortala a lui Putin

Mikk Funny, şeful Serviciului de Informaţii al Estoniei, s-a arătat îngrijorat pentru soldații britanici ai NATO care își vor începe săptămâna viitoare misiunea în Estonia.

Acesta a precizat că Moscova ar putea încerca să-i provoace pe soldați trimițând honeytraps (n.r.- capcane cu miere), adică femei frumoase ale agențiilor de informații, în barurile și localurile pe care aceștia le vor frecventa care să iște bătăi între localnici și soldați, ca să-i discrediteze pe militarii Alianței Nord-Atlantice și să fie descriși ca huligani.  „Deja am văzut astfel de cazuri. Vor fi 800 de soldați britanici tineri. Ei vor merge din bazele lor în orașe, unde probabil, se vor opri în baruri. Nu putem exclude câteva bătăi care ar putea fi iscate de „echipa opusă”, așa cum îi numim în Estonia, cum ar fi, de exemplu, folosirea așa tradiționalelor honeytraps”, a spus acesta.

De asemenea, agenții ruși vor încerca să le acceseze militarilor britanici conturile pe care le au pe reţelele de socializare pentru a afla informații cu care  să-i şantajeze mai târziu.

Agenţia Sputnik susține că astfel de cazuri au avut loc și în Lituania, în oraşul lituanian Klaipėda, unde poliţiştii au fost nevoiţi să utilizeze electroşocurile în timpul reţinerii a cinci militari NATO.

„În noaptea de 18 spre 19 februarie un grup de militari NATO, aflaţi în stare de ebrietate, au provocat altercaţii în apropierea unui club de noapte. La sosirea poliţiei militarii cehi au încercat să opună rezistenţă, motive pentru care reprezentanţii forţelor de ordine au fost nevoiţi să folosească şocurile electrice pentru a-i domoli pe scandalagii”, se arată în știre.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.