S-a descoperit un IZVOR cu APĂ TĂMĂDUITOARE în România. Ce proprietăți incredibile are

calugariLegenda spune că un izvor din munţii Apuseni are apă vie și toţi cei care beau din apa lui cresc în înălțime.

I s-a dus vestea în toată ţara, iar mii de oameni vin zilnic să se tămăduiască la izvor. Se află în Munţii Apuseni şi cea mai mare calitatea este aceea că îi ajută pe copii să crească repede în înălţime. Toţi cei care au băut din ea spun că apa este deosebită.

Satul Runc, comuna Ocoliş din Munţii Apuseni. Este localitatea despre care cei care vin din alte zone spun că aici oamenii sunt plini de viaţă şi foarte veseli. “De vină” ar fi un izvor cu apă tămăduitoare. Cei mai bătrâni localnici din zonă vorbesc cu multă siguranţă despre proprietăţile unice ale apei. Toţi au spun că au băut-o din copilărie, iar rezultatele s-au văzut cu ochiul liber.

Ca să aibă efect, spun localnicii, apa trebuie băută din copilărie, în perioada de creştere, iar urmările se vor vedea cu siguranţă.

Mulţi au dat buluc la Izvorul “fermecat” siguri că apa îi va ajuta să fie înalţi şi supli. Unii spun că au văzut rezultatele după ceva vreme, alţii, însă, au fost dezamăgiţi. Un lucru este sigur. Apa izvorului are proprietaţi speciale. E bogată în zinc şi magnaeziu, iar gustul este mult diferit faţă de alte izvoare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.