S-a luat la bătaie cu paza. Unde se află acum un bărbat din Fărcașa?

          Ieri, 21 februarie, polițiștii Biroului de Ordine Publică Baia Mare au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 34 de ani care ar fi provocat scandal într-un local din municipiu.

În fapt, sâmbătă, 19 februarie, la ora 09.20, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că într-un local de pe bulevardul Traian are loc o altercație între mai multe persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat bărbatul de 34 de ani din Fărcașa, care se afla sub influența alcoolului și care ar fi agresat fizic un bărbat de 40 de ani cu care se afla la masă din local.

În timpul altercației, bărbatul reținut de polițiști a provocat și câteva distrugeri în interiorul localului.

După sosirea agenților de pază, bărbatul a devenit agresiv și cu aceștia și a agresat fizic și un agent de pază de 20 de ani din Satu Nou de Sus.

Bărbatul a fost introdus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.