S-a luat la harță și cu poliția nu numai cu nevasta. Cu ce s-a ales un bărbat din Suciu de Sus?

Ieri, 28 decembrie, la ora 18.42, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un minor, cu privire la faptul că mama sa a fost agresată de către tatăl său.

Deplasați la fața locului, polițiștii au fost întâmpinați la intrarea în curtea locuinței de domiciliu, de bărbatul bănuit de comiterea faptei. Acesta are 34 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice și manifesta un comportament violent fizic și verbal și bloca accesul în curtea locuinței.

Când polițiștii au solicitat bărbatului să elibereze calea de acces în curtea locuinței, acesta s-a manifestat violent, fiind necesară imobilizarea sa.

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a geloziei, bărbatul a agresat-o fizic pe soția sa, o femeie de 31 de ani

Bărbatul de 34 de ani a fost transportat cu ambulanță la Spitalul de Psihiatrie Sighetu-Marmației, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice..

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetării pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.