S.C. URBIS S.A. Baia Mare a achiziționat trei autobuze Solaris pentru zona Zona Metropolitană

urbisLa sediul S.C. URBIS S.A. Baia Mare, au sosit trei autobuze second-hand marca Solaris. Mijloacele de transport au fost aduse din Elveția și au o vechime de 10 ani.
Autobuzele sunt moderne, cu podea coborâtă pe toată suprafața, sistem kneeling pentru înclinarea la bordură, trapă pentru persoane cu dizabilități, aer condiționat, afisaj electronic, practic toate facilitățile pe care le au autobuzele Solaris noi.
Aceste mijloace de transport vor fi folosite pe traseele din Zona Metropolitană respectiv în localitatea Tăuții Măgherăuș și Recea. Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare: „Am văzut cu satisfacție că, cei de la societatea Urbis, au înțeles faptul că, toți locuitorii din Zona Metropolitană trebuie să circule în aceleași condiții așa cum am discutat și în cadrul Zonei Metropolitane, în cadrul asocierii pe care o avem cu toate autoritățile locale din Zona Metropolitană. Sunt autobuze rulate, dar de bună calitate la un preț foarte bun și care îndeplinesc toate condițiille de confort, astfel încît să fie mulțumiți și cei din afara municipiului Baia Mare”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.