S.C. URBIS S.A. Baia Mare s-a clasat pe locul I în Topul Firmelor maramureșene, ediția XXI-a 2014

În perioada 23-25 octombrie 2014, în municipiul Baia Mare, s-a desfășurat a II-a ediție a evenimentului ”Zilele firmelor maramureșene”. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Maramureș, Primarul Municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheș și Camera de Comerț și Industrie Maramureș, sub patronajul Instituției Prefectului județului Maramureș.
În cadrul manifestărilor au avut loc trei secțiuni, respectiv Seminarul „Prezent și viitor, viitorul însemnând următorul ciclu bugetar al UE 2015 (2014) – 2020”, ”Topul firmelor maramureșene 2014, ediția a XXI-a” și ”Fabricat în Maramureș, expoziția firmelor de Top din domeniile producției și serviciilor. Scopul organizării evenimentului a fost de a cunoaște starea economiei locale și de a identifica posibilități de dezvoltare a economiei județului Maramureș în contextul dezvoltării economiei la nivel național.
Topul Firmelor maramureșene, ediția XXI-a 2014, a premiat cele mai bune companii maramureșene care au înregistrat rezultate economice deosebite. În domeniul alte transporturi terestre de călători – transporturi urbane, suburbane și metropolitane de călători, la întreprinderi mari, pe locul I s-a clasat S.C. URBIS S.A. Baia Mare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.