S.C. URBIS S.A. – Călătorii care vor fi depistați că nu au bilete sau abonamente vor suporta sancțiunile contravenționale prevăzute de legea 92/2007, art. 45, cu amendă de la 100 la 500 lei

Pentru a călători cu mijloacele de transport ale S.C. URBIS S.A. Baia Mare, orice cetățean trebuie să dețină o legitimație de călătorie valabilă (bilet validat, abonament însoțit de legitimația de abonat eliberat de S.C. URBIS S.A.). Copiii cu vârsta sub 5 ani pot să călătorească gratuit.

Conducerea S.C. URBIS S.A. Baia Mare, precizează faptul că biletele și abonamentele de călătorie pot fi achiziționate de la: chioșcurile de vânzare bilete și abonamente de pe raza municipiului Baia Mare respectiv: Gară, Piața Izvoare, Șatra, Unic, Real, Spital, Firiza, IMMUM și Baia Sprie, Agenția de vânzare bilete și abonamente Urbis, automatele de bilete amplasate în stațiile: URBIS, Stadion, Albina, Canal 7, Meda, Mărășești, Pietrosul, în incinta Gold Plaza și în magazinul Kaufland II de pe B-dul Unirii, de la cei peste 100 de agenți economici care vând bilete, cât și prin SMS.

Călătorii care folosesc mijloacele de transport în comun sunt rugați să își procure din timp bilete pentru a evita achiziționarea lor de la conducătorii auto. Acest fapt duce la staționarea suplimentară a mijloacelor de transport în stații, la neîncadrarea în programele de circulație și crează disconfortul pentru ceilalți călători care așteaptă în stațiile următoare autobuzele.

Biletele vor fi validate în aparatele special montate în aceste mijloace de transport după urcare. Abonamentele sau legitimațiile de călătorie nominale nu pot fi transmise altor persoane. Cei care vor fi depistați cu ocazia controalelor că nu au bilete sau abonamente vor suporta sancțiunile contravenționale prevăzute de legea 92/2007, art. 45, cu amendă de la 100 la 500 lei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.